6 z 18
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![Menu A...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/4c/66/6349219c80c00_o_large.jpg)
Restaurant Week 2022 w woj. śląskim! Festiwal jedzenia właśnie wystartował - gdzie najlepiej zjeść? Zobacz MENU restauracji
Dotychczas (Tychy)
Menu A
Przystawka:
Tatar z suszonych pomidorów
pomidory, żel pomarańczowy, szczypior, bazylia, focaccia
Danie główne:
Makaron tagliatelle ze śmietaną i truflą
tagliatelle, czosnek, śmietana, trufla, rukola, oliwa truflowa
Deser:
Ganache czekoladowy, quinoa, żel marakuja
Menu B
Przystawka:
Arrancini z mozzarellą, suszonymi pomidorami, szynką parmeńską
Arancini, bazyliowe pesto, szynka parmeńska, rukola, mix sałat
Danie główne:
Filet z kaczki sv z sosem jagodowym
filet z kaczki, frytki z polenty, chips z jarmużu, mus z jabłka z rabarbarem, sos jagodowy
Deser:
Ganache czekoladowy, quinoa, żel marakuja