7 z 18
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![Menu A...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/20/3a/6349219d71225_o_large.jpg)
Restaurant Week 2022 w woj. śląskim! Festiwal jedzenia właśnie wystartował - gdzie najlepiej zjeść? Zobacz MENU restauracji
Food&Ball by Arkadiusz Milik (Katowice)
Menu A
Przystawka:
Kalarepa / jabłko gran smiths / kozi ser / kalafior / kurki
Danie główne:
Kopytka / palone masło / szczaw / chips jarmuż / sos - żółtko, parmezan, śmietana / popcorn / kasza
Menu B
Przystawka:
Wątróbka / shimei / chałka / miód / majeranek
Danie główne:
Kaczka / śliwka / fond / puree seler pieczone jabłko / oliwa zielona
Deser:
Fondant / lody tominambur / granita z jeżyny
Deser:
Fondant / lody tominambur / granita z jeżyny