5 z 17
Poprzednie
Następne
Restaurant Week 2022 w woj. śląskim! Festiwal jedzenia właśnie wystartował - gdzie najlepiej zjeść? Zobacz MENU restauracji
BOSCO (Bielsko-Biała)
Menu A
Przystawka:
Kompresowane pieczone buraki, krem lubczykowy, orzechy laskowe, papier ryżowy
Danie główne:
Falafel w panko z ananasem, risotto cytrynowe, puder ze świeżych ziół
Deser:
Brzoskwinia pieczona, krem migdałowy, beza włoska z aquafaby
Menu B
Przystawka:
Pierożek z kaczką duszoną na czerwonym winie, consommé paprykowe, oliwa koperkowa
Danie główne:
Confit z boczku, sos demi-glace wzbogacony aromatem wędzenia, gratin ziemniaczany, palony kalafior
Deser:
Mus czekoladowo-korzenny, rolls cynamonowy, krem orzechowy, żel z czarnej porzeczki