3/12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Produkty „gluten free” są zdrowe wyłącznie wtedy, gdy...
fot. Canva

Produkty bezglutenowe

Produkty „gluten free” są zdrowe wyłącznie wtedy, gdy konsument choruje na celiakię lub inną chorobę, w której konieczne jest wykluczenie glutenu. Dieta bezglutenowa może doprowadzić do niedoborów pokarmowych – pełne ziarno w produktach „gluten free” zastępuje się ryżem, ziemniakami lub tapioką, które nie mają zbyt dużo wartości odżywczych.

Zobacz również

Alimenciarze z woj. śląskiego poszukiwani przez policję. Widziałeś ich? Zobacz ZDJĘCI

Alimenciarze z woj. śląskiego poszukiwani przez policję. Widziałeś ich? Zobacz ZDJĘCI

Czerwone strefy w Śląskiem? Tam ryzyko wprowadzenia obostrzeń jest największe

Czerwone strefy w Śląskiem? Tam ryzyko wprowadzenia obostrzeń jest największe

Polecamy

Stan serca możesz zbadać samodzielnie, wystarczy wejść po schodach. Zrób test!

Stan serca możesz zbadać samodzielnie, wystarczy wejść po schodach. Zrób test!

Nie żyje Bartek Sosnowski, warszawski wokalista, muzyk bluesowy, kompozytor

Nie żyje Bartek Sosnowski, warszawski wokalista, muzyk bluesowy, kompozytor

Daniel Obajtek: Zieloną strategię PKN ORLEN realizuje od lat

Daniel Obajtek: Zieloną strategię PKN ORLEN realizuje od lat

Dodaj ogłoszenie