O tytuł mogą się ubiegać osoby fizyczne, domy wczasowe, stowarzyszenia, restauracje oraz szkoły. Jedynym warunkiem udziału w konkursie jest, aby krepliki były zrobione według beskidzkiej receptury, czyli wyłącznie z powidłami, smażone na smalcu i z dodatkiem spirytusu.
W tym roku, podobnie jak w latach minionych, sponsorzy ufundowali cenne nagrody w postaci m.in. sprzętu AGD. Zgłoszenia do udziału w konkursie przyjmowane będą do 5 lutego (tel. 502 648 501 lub mailem: [email protected]). Rozstrzygnięcie nastąpi w Tłusty Czwartek, czyli 7 lutego.
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?