MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Flaki po neapolitańsku

Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze pomidorowym z ziemniakami i selerem naciowym.

Zobacz również

Tragedia na drodze. Nie żyje dwóch motocyklistów, trzeci jest ranny

NOWE
Tragedia na drodze. Nie żyje dwóch motocyklistów, trzeci jest ranny

KO Chrzanów. Gol debiutującego w seniorach Mikołaja Herzyka na wagę wygranej Hejnału

KO Chrzanów. Gol debiutującego w seniorach Mikołaja Herzyka na wagę wygranej Hejnału

Polecamy

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

AKTUALIZACJA
Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”